Dopuna

Dopuna haloo računa

Dopuna računa online

Dopuni haloo račun na najbrži i najjednostavniji način. Svaki put kada dopuniš račun online, haloo ti poklanja BONUS MB.

DOPUNI ONLINE

Dopuna računa elektronskim putem

Dopuna haloo računa elektronskim putem vrši se na prodajnom mjestu opremljenom POS terminalom. Od prodavača zatraži elektronsku dopunu haloo računa, navedi haloo broj i iznos dopune. Prodavač će obaviti transakciju, nakon ćega ćeš dobiti SMS poruku da je haloo račun dopunjen, kao i potvrdu o uplati od prodavača. Dopuna haloo računa na ovaj način je moguća bonovima u iznosu od 1 do 50 KM.

Dopuna računa putem kratkih kodova

Za dopunu haloo računa putem kratkih kodova unesi *123*14 - cifreni broj s bona zatim znak # i nakon toga pritisni tipku za poziv. Dopuna haloo računa na ovaj način je moguća bonovima u iznosu od 1, 2, 5, 10, 20 i 50 KM. Nakon toga automatski ćeš dobiti potvrdu o dopuni haloo računa.

Vrijeme trajanja dopune

Vrijednost dopune Vrijeme trajanja dopune
1KM 4 dana
2 KM - 3 KM 10 dana
4 KM - 9 KM 25 dana
10 KM - 20 KM 90 dana
21 KM - 39 KM 120 dana
40 KM - 50 KM 150 dana

Provjera stanja
haloo računa

*101#

 
NAPOMENE:
  • Nakon isteka vremenskog trajanja dopune, haloo korisnik može primati pozive i SMS poruke narednih 60 dana, ali ne može pozivati i slati SMS poruke.
  • Nakon 60 dana od isteka vremenskog trajanja dopune, haloo korisnik nije više u mogućnosti primati pozive i SMS poruke.
  • Nakon 90 dana od isteka vremenskog trajanja dopune, haloo broj se briše iz baze i nije ga moguće ponovo aktivirati.